fbpx

~ My happiness is a direct reflection of my level of faith in the Universe ~

Hoe we ons voelen is als een emotional guidance system. Ons eigen persoonlijke ingebouwde GPS systeem wat ons altijd de weg wijst. Op het eerste gezicht niet zo rechtlijnig als de Tomtom in onze auto, geen; ‘over 300 meter linksaf’ of ‘neem bij de rotonde de tweede afslag’… Meer zoals het raadspelletje wat kinderen wel eens spelen… ‘warm, warm, warmer, kouder, ijskoud, heet, BINGO!’

De mate waarin je je goed voelt, de mate waarin je geluk voelt, de mate waarin je liefde voelt is een indicator voor de kwaliteit van de route waar je opzit. Hoe beter je je voelt, hoe dichter en sneller de weg die je volgt je bij je bestemming zal brengen.

En het omgekeerde is dus ook waar. Voel je je niet goed, verdrietig en/of teneergeslagen, dan is dat alsof je Tomtom schreeuwt; ‘Make a U-turn’, keer om en kies een andere route!
Een andere route om je beter te voelen, sneller en preciezer je doel te bereiken.

Of niet… welke route we ook nemen, we zijn altijd in beweging en we bewegen ons altijd naar ons doel toe. Soms snel en vrolijk, soms moeizaam en via een langere route. ~ Obstacles are detours in the right direction ~

Ik denk aan een grote berg met twee paden. Een pad links en een pad rechts. Het ene pad gaat rechtstreeks omhoog naar de top. Het andere pad cirkelt ronde berg, gaat een stukje omhoog, een stukje omlaag, soms breed, soms smal.
Het ene pad is niet beter dan het andere pad. Het is een ander pad en het bewandelen van ieder pad zal verschillende ervaringen met zich meebrengen. Via beiden paden bereik je de top en beide ervaringen zullen uniek zijn.

De Law of Attraction leert ons; the flow of wellbeing is constantly flowing, the only thing we have to do is lower our resistance to receiving. Liefde, overvloed, geluk is altijd, overal en voor iedereen. Het enige wat we hoeven doen is onze weerstand om te kunnen ontvangen loslaten. Ons overgeven aan het Universum, angsten en controle loslaten. Naar binnen keren en verbinden met onze essentie om daar waarheid te vinden.

Wahe Guru!

❤️

Lieve groet, Renée