fbpx

~ My energy creates my reality. What I focus on is what I will manifest. ~

Ik ben op dit moment aan het lezen in het boek ‘Verhoog je trillingsfrequentie’ van Penney Pierce. Zij schrijft over de overgang van de derde dimensie naar de vierde dimensie, het intuïtietijdperk. De shift van de age of Pisces naar de age of Aquarius waarin we een enorme transformatie in zijn doormaken. We zullen bekende macrostructuren los gaan laten, veel minder gaan leven vanuit exclusiviteit en veel meer vanuit inclusiviteit. Het zal veel meer gaan over ZIJN dan over kennis en macht.

Deel van deze transformatie is het besef dat alles energie is, dat wij energie zijn, dat voorwerpen energie zijn, dat geluiden energie zijn, dat emoties energie zijn. En dat al deze energie elkaar beïnvloed. Op een bepaald niveau kennen we en accepteren we dit principe wel. Als we beïnvloed worden door de emoties van een ander, of als je een ruimte binnen komt waar een bepaalde sfeer heerst, dan voel je de stemming aan de energie. Of als we uitspraken doen als ‘mijn energie is een beetje laag’ of juist ‘ik zit heel hoog in mijn energie’.

Maar deze energie is dus veel omvattender en grootser dan dat. Deze energie is verbonden met alles en wordt beïnvloed door alles. Deze energie creëert de realiteit waar we in leven.

De Law of Attraction leert ons dat je alleen dat in je leven kunt ontvangen wat dezelfde energetische frequentie heeft als wat je uitzendt. Dus stel je vibreert een hele lage energetische frequentie dan zal je dingen in je leven ontvangen die op hetzelfde energie niveau zitten, laag en zwaar.

Hierin zit dus ook de sleutel van manifesteren. Zorgen dat je energetische frequentie op hetzelfde niveau is als dat wat je graag in je leven zou willen zien. Daar aandacht aan besteden en dat laten groeien. Het coole is dat je een gedachte maar 17 seconden hoeft vast te houden om er een gedachte van dezelfde frequentie op te kunnen laten volgen. Dat is waarschijnlijk ook waar (dag)dromen zo fijn en gemakkelijk is.

Het mooie is nu dat energie en het Universum geen onderscheid kunnen maken tussen gevoelens die je hebt naar aanleiding van feitelijke gebeurtenissen en gevoelens die je hebt naar aanleiding van gedachten, fantasieën, dromen of visualisaties. Het universum reageert op de energie die jij vibreert en creëert op basis daarvan jouw realiteit.

Dus, waarover ga jij dromen deze week?Lieve groet, Renée