fbpx

~ I am the dreamer of my dream ~

Grappig is dat ik de intentie hierboven type en hem in eerste instantie richt op jou. Totdat ik de kaart er opnieuw bijpak en zie dat het gaat over mij.

Ik ben de dromer van mijn dromen.

De afgelopen weken lijken alle signs te gaan over ‘thuiskomen’. Thuiskomen bij mezelf en heel belangrijk, in verbinding blijven met mezelf. Met wie ik ben en wat ik de wereld in wil brengen. Wat zijn mijn dromen? In welk leven speel ik zelf de hoofdrol in plaats van één van de vele rollen die ik op me zou kunnen nemen.

Ik moet denken aan een film die ik onlangs zag; Grace of Monaco. De actrice Grace Kelly die trouwt met de kroonprins van Monaco. Ze zal nooit meer een rol in een Hollywood film spelen, in plaats daarvan zal ze haar levensrol gaan vervullen…

Deze vragen en dit proces van in verbinding blijven komt keer op keer weer terug in mijn leven en ook in de Mind Body Soul academy. Wat wil ik nu eigenlijk? Wat doe ik nu eigenlijk? Waar ligt mijn focus? Ik zou mezelf kunnen omschrijven als ‘multi-passionate’. Er is zo onwijs veel wat ik interessant vind en waar ik helemaal in zou willen duiken (en vaak ook doe). Superleuk maar ook tricky, want ik ben all-over-the-place. Overal, behalve bij mezelf.

Het is heel erg gemakkelijk om groots te dromen omdat we onszelf in grootse dromen volledig kunnen verliezen. Het is zoveel moeilijker om je eigen dromen te dromen. Dat zijn de dromen van je ziel en dat zijn het soort dromen waarvan het soms voelt dat het misschien wel veiliger is om het niet te proberen dan om te falen en de droom te verliezen.

Wat is jouw zielsdroom? Laat het me weten 💜

🦄​​

Veel liefs, Renée