fbpx

Alignment…

betekent dat je precies dat doet wat de bedoeling is. De bedoeling van je ziel, je hogere zelf, het universum of de bron. Als je precies dat doet waarvoor je bestemd bent, dan is je energie precies goed uitgelijnd. Al je cellen trillen in dezelfde richting waardoor je kracht en vermogen om succesvol te zijn en je doelen te bereiken toeneemt.

Alignment betekent letterlijk ‘uitlijning’. Leven in alignment betekent dat je hetgeen je doet in lijn brengt met je hogere zelf. Je gedachten en handelingen hebben dan dezelfde frequenties, trillen op hetzelfde niveau, als je hogere zelf doet…

Je hogere zelf is je essentie, is dat waar je vandaan komt en dat waar je altijd naar terug gaat. . Je hogere zelf is de verbinding met al dat is, met het universum, de bron.

Onze gevoelens hebben de belangrijke taak in het stemmen van deze trillingsfrequenties. Je kunt het vergelijken met het stemmen van een muziekinstrument. Je probeert de klank precies in lijn te krijgen met de beoogde toon. Onze gevoelens laten ons weten of het stemmen goed is gegaan of niet. Een negatief gevoel betekent dat de gedachte of handeling niet in alignment is, een positief gevoel betekent dat de gedachte of handeling in alignment is. Easy as that…

Alignment coaching

Tijdens alignment coaching ga ik met jou opzoek naar het contact met je hogere zelf. Door je bewust te worden van je gevoelens en je intuïtie zal het steeds beter lukken je handelingen perfect te stemmen met je hogere zelf waardoor je steeds meer in alignment gaat leven.

Tijdens de coaching is er veel aandacht voor het holistische geheel. Duurzame verandering komt namelijk niet tot stand als je alleen maar focust op een deel van het geheel. Zowel Mind, Body als Soul moeten aligned zijn met je hogere zelf om echt in je kracht te gaan staan.

Belangrijke en terugkerende elementen zijn:

✨ Meditatie/visualisatie

✨ Kundalini yoga

✨ Reflectie

✨ Creatieve opdrachten

✨ Free writing

✨ Gesprek/uitwisseling

✨ Informatie/kennis

In de coaching zal ik je op een liefdevolle manier prikkelen, uitdagen, stimuleren en uitnodigen om verder te kijken, om te groeien en te bloeien.

De Alignment Methode

Een uniek programma van 16 weken waarin we een leven in alignment vanuit de basis gaan opbouwen. We doorlopen ‘alle’ vlakken van het leven en door de afwisselende technieken wordt datgeen wat je cognitief leert ook meteen geïntegreerd in je hele wezen (gevoel en energie).

De Alignment Essentie

Aan de hand van jouw unieke Zielsprofiel wat ik opstel aan de hand van jouw geboortedatum en tijd gaan we 1:1 aan de slag met jouw vragen en worstelingen. Op die manier kun je aan de slag met een aanpak op maat die jou gaat helpen om je unieke superkracht helemaal te omarmen en steeds meer in alignment te gaan leven.