fbpx

✨ Heb jij het gevoel dat je iets te doen hebt maar weet je niet goed wat of hoe?

✨ Heb je het gevoel dat er meer moet zijn en wil je ontdekken wat dit is?

✨ Wil je ontdekken wat jouw eigen unieke kracht is?

✨ En wil je ontdekken hoe je helemaal in die kracht kunt gaan leven?

✨ Wil je meer weten over alignment…?

Dan is Mind Body Soul Academy iets voor jou!

Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Renée Overboom, vrouw (van Sjoerd), moeder (van twee prachtige meisjes, Ava en Luna), dochter, vriendin, alignment coach, trainer, spreker, inspirator en crazy sexy spirit junkie (en nog veel meer natuurlijk…).

Maar dat was ik zeker niet altijd…

Jarenlang ben ik aan het zoeken geweest. Ik wist namelijk al heel vroeg dat ik wat van betekenis zou gaan doen, alsof er iets groots op mij aan het wachten was… Ik had alleen geen enkel idee wat dit dan moest zijn. Voor mijn gevoel ben ik jarenlang met een ‘trial and error’ mindset op zoek geweest naar een speld in een hooiberg. Ik kon goed voelen wat klopte en wat niet, alleen kon ik maar moeilijk sturen naar dat wat goed voelde. Dat heeft me op heel veel plaatsen gebracht, heeft ervoor gezorgd dat ik veel dingen ben gaan proberen, veel bijzondere mensen heb mogen ontmoeten en het allerbelangrijkste, dat ik mijn talent voor het afstemmen op mijn intuïtie en het zoeken naar, en leven in alignment heb mogen ontwikkelen. Een groot deel van mijn leven heb ik het gevoel gehad dat er geen plek voor mij was. Ik heb mijn plek gevonden, door thuis te komen bij mezelf en in mijn kracht te gaan staan. In de podcast aflevering van Searching Souls hiernaast vertel ik meer over mijn eigen verhaal.

Ik heb ontdekt wat mijn kracht is, ben in mijn kracht gaan staan en leef in alignment.
Lees verder en ik vertel je meer… 😁

Als je in je kracht gaat staan en gaat leven in alignment;

✨ Ga je meer flow ervaren

✨ Krijg je meer energie

✨ Vind je je plek

✨ Ervaar je het leven positiever

✨ Voel je je gesteund door iets groter dan jezelf

✨ Wordt het makkelijker om keuzes te maken

En daarnaast;

✨ Zul je anderen aansteken met je enthousiasme en passie

✨ Ga je echt het verschil maken

✨ Doe je precies waarvoor je ‘gemaakt’ bent

✨ Ga je steeds meer synchroniciteit ervaren

✨ En nog veel meer goeds…

Klinkt dat super awesome…?

Mooi, want ik ga je helpen precies dat te bereiken!

Ik ga je prikkelen, inspireren, motiveren en dingen leren. Over het hoe en wat van alignment, over universele wetten, over in-tunen en afstemmen, over de kracht van je gedachten en intenties. Ik neem je mee op mijn eigen reis, ik deel mijn eigen ervaringen (en dan niet alleen maar de mooie en fijne, nee… ik laat je ook mijn worstelingen zien, want hé, we’re still human after all 😉). Mijn ziel maakt contact met jouw ziel, ik luister naar je, zie je en ik beantwoord je vragen om zo samen groots te zijn!

Wat anderen zeggen over Renée

Renée is een bevlogen coach. Haar kracht ligt in het open en oordeelsvrij benaderen van een ander. Je kunt helemaal jezelf zijn bij haar. Renée luistert niet alleen cognitief, maar vooral intuïtief. Daarmee kan ze verschillende lagen en facetten van iemands persoon verbinden. Ik heb ervaren dat Renée met aandacht en scherpte luistert, zodat ze precies kan teruggeven waar het in de kern om gaat. In een coachingsgesprek weet ze een spiegel voor te houden waardoor je op hernieuwde wijze naar jezelf kijkt en tot nieuwe inzichten over jezelf komt. In combinatie met haar vrolijke energie en warme persoon maakt dit Renée tot een enorm fijne coach.

Charlotte

Humanistisch geestelijk verzorger

Renée is altijd vol energie, ze is leergierig en kijkt naar mogelijkheden. Ze zet mensen in hun kracht of laat mensen ontdekken wat hun kracht is als ze dit zelf nog niet weten. Renée heeft een luisterend oor en is in voor nieuwe dingen. Ze luistert naar haar eigen intuïtie en is creatief in haar denken.

Ingrid

Coach, Coach-ING

Ik heb Renée als een hele fijne coach ervaren. Ze werkt altijd met haar hart en ik heb me daarom altijd veilig gevoelt om bij haar te komen voor een gesprek en begeleiding. Renée schat iedereen op waarde en heeft mij meerdere keren in mijn kracht gezet. Ik heb haar hulp en tips als heel prettig ervaren.

Renée is een echt mensen-mens en daarom is het fijn om met haar samen te werken.

Jonna

Sociaal werker