fbpx

Soul-to-Soul call

YESS!! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Wat leuk dat je interesse hebt in De Alignment Methode, 1-op-1 alignment coaching of één van de andere diensten van Mind Body Soul Academy.

Om zoveel mogelijk uit ons gesprek te halen wil ik je vragen onderstaande vragen te beantwoorden. Na het invullen van de vragen kun je makkelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Tot snel!

powered by Typeform

Bedankt voor het invullen van de vragen!  Gebruik de planner hiernaast om een afspraak voor onze Soul-to-Soul call te maken in mijn agenda. Heb je nog vragen of lukt het niet om een afspraak te plannen, stuur dan een email naar renee@mindbodysoulacademy.nl

See Online Booking Page
Inspiratie van Mind Body Soul Academy rechtsstreeks in je e-mail...? Wie wil dat nu niet... 😉
Ik hou van je, dus natuurlijk ben ik zuinig op je gegevens! Wil je er toch het fijne van weten, lees dan mijn Privacyverklaring. Je kunt te allen tijde makkelijk en zonder consequenties weer uitschrijven!
Inspireer me!
Nieuwsgierig...?