fbpx

Jouw Unieke Zielsprofiel ✨

Er is niemand zo als jij 🦄

En dat zeg ik niet alleen als een cheesy gezegde. Het is waar dat we allemaal super super uniek zijn. De precieze plaatsing van de planeten op het moment van jouw geboorte komt maar 1 keer in de 26.000 jaar voor… Zo uniek dus!

Voor het maken van jouw Zielsprofiel maak ik gebruik van het Enneagram en van Astrologie. Hieruit ontstaat een profiel wat jou dingen leert over je missie, je doel, je handelingspatronen, je lessen, je manier van communiceren, je manier van vieren en nog veel meer.

Het Enneagram bestaat uit 9 archetypen die bepaalde persoonstypen vertegenwoordigen. Op basis van jouw geboortedatum kan ik bepalen volgens welk archetype jij de lessen in dit leven krijgt, hoe je omgaat met stress, wat je angsten, je uitdagingen en je kwaliteiten zijn.

Op basis van Astrologie kan ik jou vertellen hoe je in je leven staat, waarvoor je hier bent in dit leven, hoe je over komt op andere mensen, wat je behoeften zijn en nog veel meer bijvoorbeeld met betrekking tot relaties, werk en spiritualiteit.

Met jouw Unieke Zielsprofiel ontdek je:

✨ Hoe je over komt op andere mensen en hoe dit zich verhoudt tot wie je werkelijk bent

✨ Hoe je met je emoties omgaat

✨ Wat je belangrijkste behoeften zijn

✨ Door welke bril jij het leven bekijkt en wat je belangrijkste lessen zijn

✨ Hoe je omgaat met stress

✨ Wat je belangrijkste angst is en hoe je hiermee om kunt gaan

✨ Wat de grootste uitdaging in je leven is

✨ Wat jouw essentie-kwaliteit is

Boven verwachting! Heel interessant en ik herkende er heel veel in. Het heeft mij meer rust gegeven.

Judith

Ik wist niet wat ik me er bij voor moest stellen. Had weinig verwachtingen. Wist niet dat t zo lang en breed zou zijn

Noortje

Heel leuk en herkenbaar. Het meeste wist ik al wel maar leuk daar weer even aan herinnerd te worden.

Janneke

Hoe het werkt;

Na afronding van je bestelling krijg je via email een korte vragenlijst waar je de benodigde gegevens kunt invullen (geboortedatum, geboortetijd, geboorteplaats).

Vervolgens maken we een afspraak voor een gesprek (via Zoom) waarin je wat meer over jezelf kunt vertellen, je kunt vertellen over je vragen of behoeften en ik eventueel aanvullende vragen kan stellen.

Na dit gesprek ontvang je het Zielsprofiel binnen vijf werkdagen in je inbox.

Investering: €147,- incl. BTW

(n.b.: Je geboortetijd is van invloed op een aantal dingen in je profiel. Weet je niet wat je geboortetijd is, neem dan even contact op via post@mindbodysoulacademy.nl om af te stemmen wat wenselijk is).